Du&jag

Saknar min älskling <3


Hål i kroppen.

Hej! :)

Igår var jag med Aino, Emmie och Johanna och gick med när Aino skulle pierca sig i läppen :) Sen gick vi till en frisör där jag tog ett hål i örat! det blev jättefin! (bild längre ner)

Sen gick jag hemmåt och mötta Julia och hennes kusin Wilma..så vi gick upp till julia (som bor 1 kvarter ifrån mig) och åt sushi och kollade på the shining :D har sett den förut..men den är skitbra! lite creepy bara xP

Idag har jag varit med Julia och hennes familj på "soppteater" och det är just som det låter..teater medans man äter soppa! Skitkul! hahaa

Sen gick vi och hyrde "Hankock" och gick hem och såg den :) och nu är jag hemma och kollar på Top model 12! (hade totalt missat att det gick och nu är det snart slut på säsongen) jag har följt Top model sen säsong 1..så det var lite surt..men jaja :) (jag gjorde popcorn också :3)

Victor är i leksand tills imorn och imorn fyller jag år!! 8D så han ska komma hit och vi ska typ äta middag :) och senare i veckan ska hela familjen fira mig (för min pappa är i sundsvall).

skriver mer sen!


inte särskilt vacker bild..men ni ser iaf hur det blev med piercingen! :D

Puss.

vacker låt.


Ingen rubrik.

Jag känner för att skriva av mig lite, så jag gör det här i bloggen.

Det är nånting som drar ner mig just nu, nånting som inte vill hålla mig uppe, nånting som vill göra livet surt för mig. Men jag vet inte vad och jag vet inte varför. Det är bara jobbigt just nu. Skolan går dåligt, mina "livsplaner" förändras hela tiden och jag kan inte bestämma mig för vad jag vill göra av livet. Ja, jag vet att jag inte behöver bestämma det nu..men jag har velat bli fotograf sen jag var 10 år gammal och helt plötsligt förändras allt och jag vill hålla på med annat och jag får panik över det.

Just nu har jag ingen som helst motivation att göra nånting även fast victor har hjälpt mig och även fast jag vet vad jag ska göra för att få motivation. Victor har hjälpt mig jättemycket..men det är ändå någonting som drar ner mig på botten och jag får ingen luft utan kämpar bara för att komma upp till ytan.

Dom enda lugna stunderna jag har är när jag är med Victor, då kan jag bara ta det lugnt och mysa och inte behöva tänka på livet runtomkring mig. Men jag vill ha det så alltid. Jag vill inte behöva stressa upp mig så fort jag är ifrån Victor. Jag vill inte att mitt hjärta ska slå i högvarv jämt och ständigt..för jag klarar inte av stress just nu..även fast det är jag som göra allt stressigt själv. Jag känner bara att jag vill ta en paus från allt det stressiga och bara åka utomlands till något varmt ställe med Victor och bara vara där för evigt och aldrig komma hem. men det går ju såklart inte..men en stund iallafall? Få ordning på livet och få mer motivation och klara av gymnasiet nu (som för övrigt inte alls är särskilt svårt).

Nu när det är höstlov känns det så skönt att bara vila och jag skulle vilja ha det så i minst en månad till. Bara ta ledigt från allt i en månad.

Skulle inte det vara skönt?

Home sweet home.

Hej!
är hos victor nu (: kom hem vid 4 idag och det har varit jättekul! vi har varit på Blidö och bara myst och kollat på massa filmer! det var kul med 3 tjejdagar :D typ äta massa godis och titta på film och sjunga singstar! hehe..
Nu ska jag kolla på ännu mer film med victor! <3 så vi hörs senare!

P.s det är min födelsedag på söndag! :O 16 år!!! 8D

Puss.


Koh Pangang

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har sovit hos victor och har städat och grejjat för jag ska ju till Felicias land imorn (: Och där stannar jag tills på onsdag. så det kommer inte bli nåt bloggande på ett par dagar ): men sen när jag kommer hem bloggar jag och lägger upp bilder!

Har iaf just varit med familjen på Koh Pangang som är en underbar resturang som familjen har gått till sen jag och min brorsa var små..det är helt fantistisk miljö där inne..det är typ som en djungel med massa träd och växter och ljusslingor och massa coola saker..det finns tillochmed en bil där inne som man kan sitta och äta i xD så det rekomenderar jag. Det ligger på söder..men jag vet inte riktigt var :P men sök på "Koh Pangang" på eniro eller nåt!

Nu ska jag kolla lite på TV och sen ska jag sova..för jag ska upp vid 7 imorn D: men jaja.. vi hörs om några dagar!! :)


Ph: By me©
tagen i onsdags när Aino fotade mig :P som vanligt är bilden åt fel håll..men ni får föreställa er hur den skulle vara rättvänd xD

GODNATT!


Puss.

Don´t worry, be happy.

Hej!

Det gick jättebra idag på uppvisningen av vårt performence (om det stavas så?) jag sjöng fel på typ ett ord..men det hörde man knappt (tror jag) xP Vi sa efter att "vi tog i så vi svimmade, bokstavligt talat" :P

Nä..men det gick bra och alla är nöjda :) och nu är det HÖSTLOV! 8D imorgon så ska jag till Victor :) och på söndag ska vi fira min mamma och på mån-ons så åker jag till Feloss landställe med caten och Julia (och såklart Felicia) :) Ska bli sköjj!

Sen ska jag bara ta det lugnt och vara med Victööörr <3 och sen nästa söndag fyller lilla jag 16 år! (: då kommer jag inte känna mig så utanför längre xD (nä, jag bara skojja)

See you later Aligator!

Ph: by me© On Ph: Julia
Glad ska man vara!

Puss.

Nervös.

Hlu!

Just nu sitter jag hemma och lyssnar på:
The White Stripes – Seven Nation Army
(öppnas i Spotify)

har lyssnat på den 24/7 sen igår kväll..för imorgon ska jag sjunga den för hela skolan!!!!! :O:O:O

Jag har en tendens att inte ta i när jag övar inför en sång..men när det väl gäller så tar jag i! och det kommer nog gå bra..(hoppas jag) xP nä..men jag ska inte bli för nervös..för så kommer jag flippa ut imorn.

just nu vet jag inte vad jag kan göra förutom att lyssna och sjunga..xP

Men, men..skriver senare!

Puss.

Godnatt.

Ville bara säga godnatt (: ska upp vid 9 imorn :) så jag borde gå och lägga mig nu.

Sen vill jag också säga att jag har en underbar pojkvän
<3

Godnatt.

Puss.

Fisken är död.

Helloo.

Snart kommer min pappa och min bror hit (: och jag ska laga mat innan dom kommer! och jag har verkligen ingen aning om vad jag ska laga..men det löser sig säkert!

Har varit inne på lisaplace blogg :) Den är väldigt bra tycker jag och jag älskar hennes stil! (kanske därför hon vann årets Fashionista i Blog awards) men det är iaf en mycket bra blogg som jag rekomenderar att ni kollar in på! 8D

Här kommer en bild på mig just nu:


Hihi ^^

Puss.

And I don't want the world to see me, Cause I don't think that they'd understand

Hej :3
Idag är jag hemma för jag känner mig sjuk..men det har blivit bättre så jag ska nog gå imorn (:

Jag vaknade hos Victor och åkte hem efter nån timme eller så :) och nu har jag bara gjort om mina naglar (dom var för långa och jag kunde inte måla med samma färg som innan för det var Julias nagellack).

Och sen har jag lyssnat på musik och kollat på lite bloggar och så ;) Sen har jag inte ätit lunch (jag åt ganska stor frukost) men jag borde nog gå och göra nåt att äta.




Ph: by me©

Lite bilder jag tog i Vintras! hade totalt glömt bort dom översta bilderna xP (kameran står på stativ) och bilderna blev ganska misslyckade..men ändå kul! 8D

Puss.

Naglar.

Hejhej!
Igår sov jag hos Julia (: vi var först hos hennes mormor och åt soppa :3 sen åkte vi hem till Julia (1 kvarter ifrån mig) och fixade våra naglar! det blev riktigt bra, men jag kan typ inte skriva sms xD dom blev lite långa :P


(hamnar såklart åt fel håll)

Puss.

Nighty night.

Nu ska jag lägga mig men jag lägger upp en bild på mitt öga först..gjorde om den lite i Phohoshop..men inte mycket faktiskt! så det är min ögonfärg! 8D


Ph: by me©

Puss.

Miss you.

Hejhej!

Sitter just nu och lyssnar på musik Katy Perry – Thinking Of You (Acoustic Version) (öppnas i Spotify)
Den låten är väldigt fin!

Samtidigt satt jag och redigerade lite bilder:




Ph: By me©

Nu ska jag nog ringa min Victor för jag saknar honom mycket redan ♥

Puss.

BLUE VS GREEN

Hejhej!

Idag har jag varit ledig..och har vaknat upp hos victor :) sen åkte jag hem och sen träffade jag tejerna (elin, johanna och Olivia) och vi fikade och gick på stan :) jag köpte ett påslakan/örngott på H&M Home :D det var fint!

Nu har jag haft tråkigt och photoshopat mina ögon så dom blev blåa xD seb försökte jag göra slingor i mitt hår..men det blev totalfail..och jag orkade inte ta bort det..:P

så här blev det iaf:



Blåa eller mina vanliga gröna? :P

Puss.

Nej.

Borde plugga..men jag orkar inte! är så himlans trött! Jag har varit i skolan idag och kom hem och gjorde svenskan..men jag borde även göra matten (för jag vägrar hamna efter igen) men jag tror jag ska träffa Victor imorn :) (om jag nu kan få tag på honom!!!) Och då kan han hjälpa mig :D

Men nu ska jag nog bara chilla framför Tv:n och typ äta nåt gott (:

träffade btw en klasskompis från nian idag, Saskia! det var länge sen vi sågs! men det ska jag ta och ändra på! xP

Puss.

Raindrops..

När man väl har tillgång till ett bra objektiv (Ainos telezoom/macro) så måste man ju ta fina foton! 8D




Foto: Jag©

Vad tycks? vilken var finast?

Puss.

Luften smakar som en jordgubbspaj...

Hej! Idag vaknade jag 05.00 och åkte hemifrån kvart i 6 för att åka på fotosafari med klassen!
Dagen har varit skitkul! vi har fotat jättemycket och vi har flummat väldigt mycket också xD

Det var en fototävling som alla kunde delta i också..och jag och Ellen ställde upp i sista sekund.
Det fanns en proffsfotograf som tillsammans med en annan fotograf skulle bestämma vilka som vann.
Priset var en temakryssning för 2 och att få vara med i evert taube sällskapet helt gratis (DOM SPELAR MED HÅKAN!!!!!:O:O:O:O) Och sen såg vi att jag OCH Ellen hade vunnit! så jag vann Ö1 (övrigt plats 1) och Ellen vann S1 (skärgård plats 1) sen fanns det även Ö2, 3 och 4 och S2 och 3. Så det var skoooojjj :D blev förvånad..och det blev typ alla andra också..för det var ju bara vår klass och sen en massa pensionärer och massa fotografer..så det var lite najs att vinna över alla som fotograferade som proffs! 8D

Hade iallfall superkul! här kan jag visa bilden jag vann med:



Här är två andra bilder jag tog under dagen:




Puss.

Designnnnen.

Ful design, jag vet.. men jag ska försöka fixa den ikväll! (min pappa är ju här..och han kan sånt) :D

Puss.

"What a wonderful day"

Hej!
Helgen har varit superkul! I fredags var jag, Emmie, Elena och Johanna hemma hos Aino! Det var  supermysigt! Vi köpte pizza (jag fick min för 15 kr xD) och sen gick vi till ica och köpte massor med godis! och så gick vi hem och då piercade vi Elena! det tog 4 h..men tillslut lyckades vi xD (stackars Elena)

Sen kollade vi på "Cry baby" med snygg-Johnny Depp! Och sen gick vi och la oss vid typ 2..och pratade till 6 (jag somnade 4) xD

Sen åkte vihem vid 11 dagen efter och då åkte jag direkt till Chokladmässan på Nordiska Muséet med Victor, Julia, Felicia, Caten och Felicias två kusiner (som är 7 och 8) men dom gick sen och vi mötte upp julias kusin Wilma..och så satte vi oss på pizza hut (som förövrigt har sugig service) och sen åkte jag och victor hem till honom och kollade på film och jag somnade under filmen och sen gick vi och la oss vid typ 11 och vaknade vid 12 (victor vaknade 10), jag hade ju faktiskt bara sovit i 4 timmar (?) så jag var suupertrött!

sen idag bakade victor kladdkaka (som var goood) och sen kollade vi på en till film och sen åkte jag hem! Så nu är jag hemma och min pappa har just kommit hit! så nu ska vi snart äta mat! 8D

Och jag längtar sjuukt mycket till imorgon! Klassen ska på fotosafari klockan halv 7 och vara ute med båt hela dagen och fota i skärgården! Ska bli superkul (speciellt när jag fått låna Ainos telezoom/macro objektiv, taack!)

See you later aligator!


Foto: jag© tagen för 3 år sen tror jag utanför mitt köksfönster

Puss.

Jag älskar lakrits.

•Mina läppar tillhör bara en•


Foto: jag ©

Puss.

Shopppiiing

Hej!

Idag har det varit vanlig skola, alltså:
-Datorkunskap
-Gympa
-Lunch
-Estetisk verksamhet
-Matte

Jag slutade 15.30 och åkte direkt in till hötorget för att möta upp mamma :)
Vi gick runt på stan en stund..men sen tröttnade min mamma..för vi hittade inget..så jag fortsatte på egen hand och fick 2000 (!) att spendera på kläder :D:D:D glaaad!

Jag hittade:
-en skinnjacka från TOPSHOP
-ett linne från TOPSHOP
-en T-shirt från CARLINGS
-en stickad tröja från BIKBOK
-ett par jenasleggings från GINA TRICOT

Och jag har kvar typ 300! så jag är lycklig :D

Sen kom jag hem och då fanns det tacos..så jag är ÄNNU lyckligare!

Nu ska jag äta chokladglass och njuta av livet xP Imorn är det typ specialdag..så jag slutar 12 :)


Puss.

Bildbomb

Jag gick just igenom lite bilder från året :) och hittade några bilder som jag kan lägga upp här! :D


Jag när anna behövde en modell xD (jag ser inte precis ut som en modell, men ändå) :P

Maria, jag behövde henne som modell till ett fotoprojekt :) (hon är sminkad)


Jag, innan balen (fanfanfan för felvänd bild)

Jag efter skolavslutningen :)

Har fler bilder..men det får ni se en annan dag!

Puss.

Städa.

Hejhej! Nu har jag städat..(och har inte pluggat nånting:O)

Idag hade jag på mig slappoutfit..men sen fick jag lust att klä upp mig..så då fixade jag till mig lite xP


Städoutfit




Nuvarande outfit :) (som vanligt hamnar alla bilder åt fel håll, men jag lyckades få den första att bli rättvänd..men inte vet jag hur) xD

Puss.

Fanfanfan

Hej!

Idag blir en VÄLDIGT jobbig dag..för jag kom nyss på att jag har matteprov imorgon..och jag MÅÅÅSTE plugga..jag ligger så efter :( och mitt rum är inte fint..ligger saker överallt..så jag måste städa..och sen vill jag ju baka kanelbullar för det är faktiskt kanelbullens dag idag! men vi får se om jag hinner det..och sen vid 5 kommer min pappa och vi ska äta mat..så jag måste skynda mig! aahhh...jag blev helt plötsligt jättestressad :(

Jaja, önska mig lycka till! :S

Foto: jag ©

Puss.

Fotooooo.

Hej! Nu har jag fotolektion och sitter i klassrummet och väntar på att få en uppgift! (:
Idag har jag vaknat hos Victor och sen åkte jag hem och åt mackor och kollade på tv :)
Jag skriver mer senare! (kan inte lägga in några bilder på den här datorn, så det blir bilder när jag kommer hem istället) (:
Puss.

RSS 2.0