Soffa.

Hejhopp!
Tänkte slänga in en bild på min soffa som blev klar för någon månad sen :) rummet är inte helt klart än...men när det är det så slänger jag in föra och efter bilder! :)
Ha en fin kväll!
Puss.

ÄNTLIGEN!

Finally! Jag har äntligen beställt min klänning från H&M..
Jag har kollat nästan varenda dag i 2 månader om klänning fanns i min storlek..men alltid slutsåld..och så en dag så fanns den i min storlek..men någon jävel hann innan..och jag blev förbannad..men för 2 minuter sen så fanns den igen..så jag skrek på min mamma och vi stress-köpte klänningen! och den kommer i mitten av maj! :D:D happy!
Kolla vad fin:
Mihihii, glaad tjej!
Puss.

Åsikt.

Ibland får man göra det som är bäst för den andra, för det är antagligen bäst för mig själv också. I alla fall i mitt läge. Det är tufft det här, jobbigt. Men jag gör det för att det ska bli bra igen.
Jag har upptäckt många saker den här veckan. Saker som jag aldrig kommer att glömma. Man måste få ha sitt eget och man måste vara med kompisar och ha kul. Man kan inte få all lycka med en person, men den personen kan finnas med såklart. Men lycka finner man hos många olika. Tillsammans kan man få all lycka, men man måste ha sitt eget.
Man kan inte bygga sitt liv på någon annans, man måste bygga det på sig själv och hela världen. Man ska klara saker själv och inte bara med hjälp av andra. För sen när man står ensam så klarar man sig inte. Om man lär sig att klara sig själv, kommer man klara sig livet ut. Men personerna runt omkring är dom som gör skillnad och det är dom som kan få en att må ännu bättre.
Vänner är väldigt viktigt. Och jag är dum som förträngde det. Men nu har jag äntligen kommit på att det är väldigt, väldigt viktigt med vänner. Vänner påverkar ens liv på både ett positivt och negativt sätt, men framförallt positivt.
Jag ger aldrig upp hoppet. Aldrig nånsin. Jag fortsätter kämpa för dom som betyder mycket och för mig själv.
jag var tvungen att skriva av mig, för jag vill att ni ska veta att ni som står mig nära- det är ni som betyder mest och det är ni som gör mig till den jag är idag. tack <3

-

Om du läser det här..
så vill jag säga förlåt.  förlåt att jag var sur i telefon..telefoner är inte bra..jag avskyr dom rent ut sagt..man blir beroende av dom och när man helt plötsligt inte får svar, så blir man förbannad. Jag blev förbannad..men när du berättade för mig varför, så förstod jag..men då var jag redan så sur att jag inte tänkte så långt..men för att jag ska förstå så måste du säga till mig varför du inte svarar. Bara ett kort sms..så förstår jag och missförstånd kommer inte att uppstå.
Jag vill nästan slänga min mobil i marken..för att bli av med att vara fastbunden till den..och för att slippa missförstånd. Tänk om man bara kunde träffas IRL..när man säger hejdå, så bestämmer man en ny tid nästa gång..eller så har man någon stor makapär som man inte kan ha i fickan. för då skulle man förstå så mycket lättare om den andra inte svarade..och man skulle slippa alla konflikter..så...förlåt, det var inte meningen.
<3

.

Vila nu.

Hiho.

hejhopp!
just nu sitter jag i mitt rum och är nyduschad :) jag är sshuuuk :( har skitont i halsen och är snuvig..:'(
Jaja, igår var det RöB på schemat och vi redigerade vår "skräckfilm". Och satt och pratade om tro på gud eller på något helt annat och energi och massa samtidigt som vi åt godis :D skitkul!
Sen efter skolan mötte jag upp Julia och Wilma vid gallerian och så åkte vi till IKEA och köpte en bordskiva och en lampa åt Julia (: sen när vi kom hem till julia gjorde vi ett tappert försök till att sätta upp lampan..men det var en massa krångel, så vi struntade i det och kollade på Talang 2010. Sen gick jag hem en snabbis för att hämta sovgrejer (julia bor ett kvarter ifrån mig) och hälsade på några gäster vi hade här hemma. Jag fick hålla i en 3 veckor gammal bäbis, som var jättesöt! :'D Men iaf..sen gick jag tillbaka till Julia och där var det full fart med att skruva ihop bordet. Det var svårt, så Eddie (Julias pappa) hjälpte till. Sen var vi så trötta så vi gick och la oss vid 12-tiden :) en lyckad dag!
Och nu är jag hemma och har varit det i en timme ungefär. Jag har ätit lunch och duschat..och nu tänkte jag göra klart mitt sam-arbete och sen kanske gå ut och springa en runda :)
Smell u later!
Puss.

Hi.

Hej hopp!
jag har lite tråkigt. Jag har pluggat hela kvällen och har lärt mig en massa matte! (tack victor <3)
Men nu klarar jag inte av att plugga mer så jag sitter och funderar på vad jag ska göra nu..Lost börjar om en timme..så..på en timme, vad kan man göra då? :) jag har suttit vid datorn allt för länge, så inte det..och tv vill jag inte kolla på. Måla naglarna gjorde jag nyss..hmm :/
jaja, jag hittar på något!
Festen i lördags var iaf skitkul! :D Victor sprutade eld och det var skitgod mat =)=)=)
Imorgon är det omprov i matte (ekvationer och formler) och sen ska jag spela tv-spel med victor och hans kompisar :D ska bli skitkul xP
Smell u later!
Puss.

Cowgirl.

Howdy!
Hoppas det är bra med allihopa!
På lördag blire fäääst!
ja, det är victors 18årsfest! och det är maskerad..och jag och victor ska vara cowgirl och cowboy ;) hahah! lite dålig fantasi men det blir nog super! :D
Såhär ska jag se ut (några detaljer saknas):
Vad tycks? ;)
vi hörs imorn eller efter festen! (Y) (lärde mig just att det tecknet var "tummen upp" av Mathilda) x)

Puss.

Rösta!

Jag är med och tävlar på Nelly.com i en bikinitävling! rösta på mig :D klicka på länken och rösta på mig!

Puss.
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Mysigaste helgen på länge!

Hejhej!
Jag har inte bloggat så mycket..för jag har varit borta i en vecka :P Jag har inte sovit hemma på en vecka..men det har varit rätt härligt..jag har varit jättemycket med victor (: <3
I lördags var det påskafton och den började med att vi vaknade klockan 10.00 och jag gick upp och gjorde frukost på sängen åt victor som bestod av:
-Toast
-Mjölk med havrefras
-Oboy
-Lindor chokladkulor (<3)
och på det TV.
Sen gick vi upp och hälsade på Nanni och hennes pojkvän och hans kompis. Sen skulle Nannis Pojkvän köra oss till stan för vi skulle till skansen (fråga mig inte varför) men han kommer inte från stockholm så han hittar inte så bra..så det tog ett tag innan vi kom till stan :P så då gick jag, nanni och victor på Pizza hut och sen fortsatte jag och victor ut på stan och victor köpte (helt spontant) en väska till mig! :D gölle! <3 och en klocka till sig själv.
Sen åkte vi hem och kollade lite på tv och sen gjorde vi pasta med köttfärssås (blev asgott) och sen kollade vi på harry potter och sen Angel eyes..fast jag somnade efter 30 min..sen sov vi :) Dagen efter vaknade vi vid 10-11 ? och hade typ bara tv-dag med snacks och grejjer. På kvällen stack victor iväg och handlade snacks :D och sen såg vi på Evan den allsmäktige och sen sov vi tror jag..kommer inte riktigt ihåg :P
Idag vaknade jag och åt frulleee eller det var mer lunch..mackaroner med makrill och ost. Sen gjorde jag mig klar att åka och sen när jag kom hem var det påskmiddag och nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 då top model börjar och sen 21.00 legally blonde och 23.10 American Idol. Bara skräp men kul! :D
Vi hörs snart! :)
Puss.

RSS 2.0