Love.

Hej! Måste skriva av mig lite här..
Ibland går saker väldigt väldigt fel. Man säger saker som man inte menar och man uttalar sig innan man vet, och då kan det bli väldigt fel. Speciellt om man säger dessa saker vid fel tillfälle. Då blir allt fel. Och den känslan av att ha sårat någon eller gjort allting jobbigt eller bara göra livet surt för den andre, det är svinjobbigt. Man mår bara så dåligt och det känns som om hela världen ska gå under. Man vet inte vad man ska ta sig till och man förstorar upp allt. Och när man förstorar upp allt blir allting ännu jobbigare.
Om man bara skulle ta allt med en nypa salt så skulle man inte förstöra sig själv. För det gör jag när jag förstorar upp saker. Jag sätter skuld på mig själv och jag konstaterar att inget kommer bli bra igen. Men sen när man forskar djupare så visar det sig att det inte var så farligt som man trodde. Men då har man redan gjort illa sig själv. Och efter ett tag om man fortsätter så här så kommer man få ett stort sår inuti sig själv.
Jag kan inte fortsätta att ta skulden för allt och jag kan inte trycka ner mig så mycket som jag gör. För tillslut kommer jag ha ett stort blödande sår inuti mig.
Om jag kunde vara lite starkare och ha lite mer självkänsla så skulle jag nog klara allt. Det kanske låter egoistiskt..men jag tror att jag skulle klara av vad som helst då. Det finns så mycket jag varit med om i livet (inte allt, absolut inte allt) så jag tror faktiskt på mig själv och alla andra om jag bara fick lite mer kontroll över mig själv. För jag är trött på att gråta, även fast det kan få mig att må bra så är det inte det sättet jag vill må bra på. Jag vill kunna ta småproblem med en nypa salt och bara lämna det bakom mig, eller att inte påbörja småproblem över huvud taget. Om jag bara får den där självkänslan och den där styrkan så klarar jag mig och jag kommer kunna hjälpa så många andra människor.
Jag vill hjälpa människor. Jag mår bra av det. Jag får styrka av att hjälpa andra. Men jag får inte glömma att hjälpa mig själv. Det får ingen göra. Man själv kommer alltid i första hand. Det är inte egoism, det är självförsvar och ett sätt att sedan kunna hjälpa andra.
Sen vill jag också säga att idag är det faktiskt en väldigt kärleksfull dag. Pride. Det handlar bara om kärlek. Och det är så underbart! Jag blev lycklig när jag såg alla människor i paraden. Så..eftersom det är en kärleksfull dag vill jag även skriva lite om mina känslor till Victor (även fast du kanske inte ser det här).
Du gör mig lycklig. Även fast vi har problem ibland och även fast allt inte är på topp. Så gör du mig lycklig. Och vi har tagit oss igenom väldigt mycket så vi kan klara allt nu. Förlåt för att jag kan vara en skitstövel ibland. Men det får man vara ibland. Livet kan inte vara på tipptopp 24 timmar om dygnet. Och du är en av dom som står mig närmast. Och därför går jag till dig för att få stöd när jag inte är på topp. Men då kan det ibland komma ut saker som jag inte menar. Och jag vill inte att du tar åt dig av det..för det är inte jag. Jag är en glad tjej. Men du får se alla mina sidor. Och det betyder att jag känner mig trygg hos dig. Och när dom dåliga sidorna kommer upp så är det bäst att ta det med en nypa salt. För det är dom bra sidorna som väger mest hos en människa. Det är dom bra sidorna man borde fokusera på, inte dom dåliga. Så förlåt, för att jag kan vara en skitstövel. Men det är vi alla ibland. Till och med du. Men jag älskar dig för den DU är. Både dom bra OCH dom dåliga. Men dom bra väger mest. LOVE <3

Thesehandsmissyours.


RSS 2.0