Craaaaaaazy

Nu ska jag berätta för er alla (vilka nu alla är) att jag faktiskt inte mått så bra senaste tiden. Eller jag har mått bra men många gånger har jag inte det. Jag har kastats runt som en liten boll och haft olika känslor hit och dit och inte vetat vem jag är längre. Inte för att jag är ledsen över mig och victor utan för att det är en helt ny värld när man inte har den här tryggheten hos någon längre och när man helt plötsligt ska bli stark, riktigt stark och klara av det mesta själv. Det är svårt..men jag har faktiskt lyckats rätt bra. Just nu är det enda jag behöver stöd från alla mina vänner. Jag behöver er mer än nånsin just nu. Man känner sig rätt ensam efter 2 år tillsammans med någon och då är det skönt att ha sina vänner där.
---------------------------------
Jag vill göra något galet! jag har redan rakat ena sidan av huvudet, färgat håret rött, klippt lugg..men jag vill göra något ännu galnare! Något som är "förbjudet". Jag vill rymma hemifrån några dagar och typ åka någonstans med alla mina vänner och bara vara! Jag vill åka utomlands och upptäcka världen! Tänk om man vann på en lott..tänk om man vann 1 miljon..då skulle jag åka någonstans där det var varmt och soligt och god mat och fina människor! Jag skulle stanna där tills jag längtade hem igen..och det skulle dröja ett tag. Fan vad skönt det skulle vara!
---------------------------------
Vill även säga att jag är väldigt glad att jag träffat så många nya vänner! Har umgåtts många kvällar/dagar med fina personer som gör mig lycklig! Är verkligen glad att jag träffat er! Puss på er!
---------------------------------
Så, nu har jag skrivit av mig lite! känns skönt! Nu ska jag snart sova! har sovit alldeles för lite dom senaste nätterna! (fredagen var iof rätt galen, men det var sjukt kul!!)
PUSS <3

redhead

Tadaaa! världens fulaste och sämsta bild..men ni får en bättre imorn! :)
PUSS

?

Gissa vad jag gööör? :D

RSS 2.0